Isännöintipalvelut Kuopiossa luotettavasti

Laskenta Kajan tarjoaa isännöintipalvelut asunto-osakeyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille Kuopiossa. Räätälöimme laadukkaat palvelumme aina joustavasti, asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan.  Yhteistyö kanssamme on sujuvaa ja luotettavaa. Teemme aina sen, minkä lupaamme! Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää tarvitsemistasi isännöintipalveluista.

Soita meille!

Asiantunteva isännöitsijä apunasi

Etsitkö osaavaa isännöitsijää Kuopion seudulta? Käänny puoleemme! Olemme asiantunteva isännöitsijä, joka tekee taloyhtiön asukkaiden jokapäiväisestä elämästä vaivatonta. Meille on myös tärkeää, että saamme pidettyä asumiskustannukset tarpeeksi alhaisina. Pidämme hyvää huolta siitä, että taloyhtiön tekemät päätökset ovat laillisia ja annamme hallitukselle tarvittaessa lisätietoja, jotta päätäksenteko onnistuu helposti. Isännöitsijä vastaa taloyhtiön hallituksen ja yhtiökokousten järjestelyistä sekä toimittaa kokouskutsut. 

 

Isännöitsijänä hoidamme asiantuntevasti taloyhtiön taloushallintoa, kuten kirjanpitoa ja tilinpäätöksen tekoa. 

Laaja kokemus

Meillä on laaja kokemus isännöintipalveluiden toteuttamisesta, joten voit luottaa asiantuntevaan työskentelyymme. Seuraamme myös aktiivisesti alan kehitystä ja hyödynnämme uusimpia digitaalisia työvälineitä työssämme. Palvelumme on aina sujuvaa. Hoidamme myös kinkkisemmätkin työtehtävät ongelmitta, laajaa tietotaitoamme käyttäen. 

Työskentelemme sovitussa aikataulussa

Toteutamme kaikki isännöintipalvelut aina luotettavasti, sovitusta aikataulusta tarkoin kiinni pitäen. Meille on tärkeää asiakastyytyväisyys ja pitkät asiakassuhteet. Haluamme, että asiakkaat voivat aina luottaa työhömme ja turvautua apuumme kaikissa isännöintiin liittyvissä kysymyksissä. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää tarjoamistamme isännöintipalveluista tai pyydä suoraan tarjousta! Keskustelemme kanssasi mielellämme ja teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen isännöintipalveluista Kuopion seudulla. Asiakaskuntaamme kuuluu niin asunto-osakeyhtiöt kuin kiinteistöyhtiötkin. 

 

Meidät tavoitat parhaiten puhelimitse. Jos emme heti pääse vastaamaan puheluusi, jätäthän viestin, niin soitamme sinulle takaisin. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Pyrimme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme mahdollisimman nopealla aikataululla.