Tilitoimistopalvelut Kuopiossa ammattitaidolla

Laskenta Kajanin ammattitaitoinen väki on aloittanut toimialalla vuonna 2003, ja toiminta muuttui osakeyhtiömuotoiseksi vuonna 2013. Vuosien saatossa alan töistä on kertynyt monipuolinen ja laaja-alainen kokemus. Laadukkaiden tilitoimistopalvelujen ohella panostamme henkilökohtaiseen ja räätälöityyn asiakaskohtaamiseen. Lue lisää palveluista, joilla voimme auttaa juuri sinua tai yritystäsi Kuopiossa!

Soita meille!

Yrityksen perustaminen

Onko sinuakin peloteltu yrityksen perustamisen vaikeudella? Me emme kehota pelkäämään, vaikka on totta, että prosessiin liittyy monia vaiheita, jotka voivat olla kokemattomalle kimurantteja.


Entä jos ratkaisisimme haasteet yhdessä yritysmuodon valinnasta alkaen? Meistä saat kumppanin, jonka avulla voit keskittyä olennaiseen.

Kirjanpito & tilinpäätökset

Joillekin yrittäjille kirjanpito on pakollinen paha, meille se on intohimo! Siksi tiedämme myös, kuinka tärkeää huolellinen kirjanpito on kaikissa yritysmuodoissa. 


Jätä kuukausittaiset raportit ja tilinpäätös meidän huoleksemme!

Tarvittaessa voimme sopia kirjanpitoon liittyvistä lisäpalveluista. 

Veroilmoitukset

Eikö veroilmoituksen täyttäminen kuulosta hohdokkaalta? Me teemme tilinpäätöksen pohjalta huolellisesti veroilmoituksen ja liitelomakkeet sekä lähetämme ne verottajalle. 


Asiakkaanamme saat apua kaikissa osa-alueissa, jotka sinua askarruttavat.

Palkanlaskenta

Tunnetko oman alasi työehtosopimuksen? Entä mitä kaikkia velvoitteita tulorekisteriin liittyy? Laskenta Kajan palvelee yrityksiä ja yhteisöjä palkanlaskennassa. Tarjoamme palveluita palkanlaskennan lakisääteiseen osioon ja neuvomme tulorekisterin tuomissa velvoitteissa. 


Jätä palkanlaskennan rutiinit osaavan ammattilaisen harteille, meiltä saat tarvittavat avut ja neuvot!

Sähköinen taloushallinto

Kanssakäymisessä luotamme perinteisiin, mutta ratkaisuiltamme olemme moderneja. Taloushallinnon sähköistäminen on kiistatta tehokkaampi tapa kuin aiemmat.


Kun talousinformaatio on tallessa pilvipalvelussa, laajentuvat hyödyt myös työskentelyn joustavuuteen ja varmuuteen. Älä jää loukkuun vanhaan aikaan, vaan siirry avullamme käyttämään Finagon Procountor-taloushallinto-ohjelmaa, joka pitää sisällään kaikki tarvittavat taloushallinnon osat. Kerro, miten voimme olla avuksi koko nykyaikaistamisprosessissa tai osassa sitä!


Tarvitsetko apua arkeen vai tukea suureen projektiin? Ota yhteyttä Laskenta Kajaniin, ja hyödynnä kattavat tilitoimistopalvelumme Kuopiossa.