Maatalousneuvonta Kuopiossa

Me luotamme monipuolisuuteen. Yksi toimialoista, johon olemme päässeet erikoistumaan, on maatalous. Pitkä kokemuksemme maatilahallinnosta mahdollistaa räätälöidyn tuen ja talousneuvonnan tarjoamisen maatiloille. Tarjoamamme maatalousneuvonta Kuopion alueella hoituu meiltä vankan kokemuksen ja alan kokonaisvaltaisen ymmärryksen avulla. Kajan on käytännönläheinen tilitoimisto Kuopiossa – me yhdistämme maatalouden ja hallinnon!

Ota meihin yhteyttä!

Turvaudu tilitoimistoon esimerkiksi maatilan yhtiöittämisessä

Meiltä saat asiantuntevaa maatalouden tukineuvontaa. Yhteistyöllä asiat sujuvat huolettomammin. Entä jos voisit maatalousyrittäjänä keskittyä tärkeimpään? Olemme kumppanisi, kun etsit maatilalle osaavaa kirjanpitäjää tai neuvontaa. Jätä kirjanpito, tilinpäätökset, verot, budjetointi, palkanlaskenta ja laskutus ammattitaitoisen tilitoimiston huoleksi ja voit keskittyä olennaiseen! Me voimme tarjota koko palvelukokonaisuuden tai osan siitä. 


Kun haluat esimerkiksi suunnitella maatilan muuttamista osakeyhtiöksi sen kokoluokan kasvaessa, soita meille, niin saat ammattimaisen tuen taaksesi! Älä jää yksin vaativissa prosesseissa, esimerkiksi yhtiöittämisen tai sukupolvenvaihdoksen tullessa ajankohtaiseksi. Tunnemme myös eläintuotannon ja olemme työskennelleet maahallintopalveluiden parissa jo vuodesta 1996.

Neuvo 2020 -talousneuvonta

Palvelemme maatiloja myös Neuvo 2020 -hankkeen kautta. Hankkeen tavoitteena on tukea maatalouden ammattilaisia talous- ja yrityssuunnittelussa, ja palvelu on kaikkien maatilojen käytössä. Kynnys osallistua on matala, sillä maatilat maksavat palvelusta vain arvonlisäveron osuuden.

Maatalousneuvonnan sisältö mukautetaan tilannekohtaisesti, juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Neuvontaa voidaan käyttää muun muassa yleiseen toiminta- ja kannattavuusarviointiin, maksuvalmiuden parantamiseen ja sukupolvenvaihdoksen tai yhtiöittämisen suunnitteluun. Yhdessä teemme kullanarvoisia suunnitelmia ja laskelmia toiminnan tueksi, ja asiakas saa tietenkin täyden avun niiden hyödyntämisessä.

 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

 

Yhteystiedot: 

 

Jari Kajan

040-7360035